Informatieavond 20 november

27 oktober '23

Met de vraag naar meer betaalbare woningen in Nuenen wordt de ontwikkeling van plangebied Buurtschap Boord naar voren gehaald. Bij de ontwikkeling van deze nieuwe wijk willen we de omwonenden van het plangebied, maar ook de inwoners van het dorp meenemen.

Op 20 november organiseren we een eerste informatieavond waarvoor alle direct omwonenden zijn uitgenodigd. Benieuwd wat er deze avond gepresenteerd wordt?

Eerste visie op inrichting nieuwe wijk

Tijdens de informatiebijeenkomst krijg je een beeld van onze eerste visie op de inrichting van de nieuwe wijk aan de hand van een aantal thema’s en geven we je inzicht in het ontwikkelproces dat we gaan doorlopen. Je kunt deze avond jouw vragen stellen aan het projectteam en jezelf aanmelden voor de klankbordgroep om in later stadium actief mee te denken.

 

De inloopavond vindt plaats op maandag 20 november in ’t Boordhuys (Boord 37, Nuenen). Je kunt binnenlopen tussen 17:00 en 19:00 uur op een moment dat je schikt, aanmelden is niet nodig.

 

20 november 2023

't Boordhuys, Boord 37 in Nuenen

Vrije inloop tussen 17:00 en 19:00 uur

Op de hoogte blijven?

Ben je geïnteresseerd in deze nieuwe ontwikkeling in Nuenen? Meld je dan via onderstaande button aan voor de digitale nieuwsbrief. Zo houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen in Buurtschap Boord.

 

Buurtschap Boord Home
Wat speelt er? Het laatste nieuws